Buurtsportcoach Harmen

Buurtsportcoach kernen Poortvliet, Scherpenisse & Sint-Maartensdijk 

Persoonlijke informatie

Ik ben Harmen Joppe en sinds 1 april 2023 ben ik buurtsportcoach in de gemeente Tholen. Op dit moment woon ik op mezelf in Herkingen, op het eiland Goeree-Overflakkee. Ik heb verschillende opleidingen gedaan in het onderwijs en in de sport, waaronder Sportkunde.

Mijn sport is:

Ik heb vroeger veel gevoetbald, maar tegenwoordig ben ik vaker aan het zwemmen en hardlopen. Mijn passie voor zwemmen is de laatste jaren flink gegroeid doordat ik de opleiding voor lesgever Zwem-ABC ben gaan volgen en vervolgens ook een aantal jaren heb lesgegeven. Als het mooi weer is trek ik graag mijn wandel-/hardloopschoenen aan, maar ook heel andere sporten als padel, bowlen en schaken trekken mijn aandacht.

In mijn werk vind ik dit belangrijk:

Ik vind het contact met mijn collega’s erg belangrijk. Als je een goede band met elkaar hebt loop je sneller bij elkaar langs om even te sparren over het werk. Iedereen heeft weer andere kwaliteiten en als je die als team goed weet in te zetten kun je samen heel mooie dingen bereiken. Ook vind ik een open houding en goede communicatie met de buurt erg belangrijk. Mensen moeten ons makkelijk weten te bereiken en mogen weten dat er in overleg heel veel mogelijk is op het gebied van sport, bewegen en cultuur.

Dit wil ik bereiken met sport en bewegen:

Iedereen heeft talenten op het gebied van sport en bewegen. Ook heeft iedereen een sport of hobby die bij hem/haar past. Het is alleen soms moeilijk om er achter te komen wat dit precies is. Daarom wil ik graag een zo breed mogelijk spectrum aan activiteiten aanbieden, zodat iedereen van jong tot oud kan ontdekken waar zijn/haar kracht ligt en uit te zoeken waar diegene vrolijk van wordt. Daarbij luister ik uiteraard goed naar wat de mensen zelf graag willen. Naast dat sporten en bewegen voldoening kan geven vind ik het ook mooi om mensen te verbinden en vooral veel plezier te maken om zo bij te dragen aan een gezonde en actieve gemeente. U kunt contact met mij opnemen via harmen.joppe@tholen.nl

harmen.joppe@tholen.nl

06-81911029