Summergames 2020

Inleiding

Ook dit jaar hebben wij in samenwerking met jongeren uit de gemeente Tholen een spetterend activiteitenprogramma voor de zomervakantie opgesteld. Net als vorige jaren is er een programma voor de 12- en 12+ zodat er voor iedereen een leuke activiteit tussen zit.

Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan direct aan. Let goed op dat je een automatische bevestiging van ons ontvangt binnen 2 dagen, want alleen dan is je inschrijving dus gelukt! Wees er snel bij want bij de activiteiten geldt VOL = VOL!

Voor al onze activiteiten vragen we €2 per persoon.

Is het voor jou niet mogelijk om dit te betalen? Neem dan contact op met het team jij op Tholen en we bespreken de mogelijkheden om jou toch mee te laten doen.

Benieuwd naar de activiteiten van dit jaar?! Bekijk hieronder het overzicht en klik op de activiteit voor een korte uitleg. We zien jullie graag tijdens onze activiteiten!

Let wel op vanwege het coronavirus zijn er een paar belangrijke dingen om te weten:

  • We houden ons tijdens de activiteiten aan de RIVM-maatregelen.
  • Volg altijd de aanwijzingen van de leiding op.
  • Na inschrijving ontvang je van ons een automatische bevestigingsmail, pas wanneer je de bevestigingsmail met akkoord van de inschrijving hebt ontvangen is je inschrijving gelukt. 

LET OP: het programma van de Summergames is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het kan zo zijn dat activiteiten helaas toch gecanceld moeten gaan worden. Houd daarom altijd de site en je mail in de gaten.

Watergames & suppen

Tramputspelen

Tennis & Beachvolleybal

AnnaFUN

Action-Painting

Gymmen & Dansen

Bootvissen

Expeditie Robinson

Druppels en druipslierten

Adventuregames