Buurtsportcoaches

Inleiding

Wij zijn buurtsportcoaches Roseline van den Heuvel, Bo van Keulen en Jurgen Nuijten. Wilt u weten wie wij zijn en wat wij doen in de gemeente Tholen? We stellen ons graag aan u voor! 

 

Aanbod

Fit en vitaal

Wij als buurtsportcoaches geloven in de kracht van sport en cultuur en streven er naar om al onze inwoners hiermee in aanraking te laten komen. Sport zorgt er niet alleen voor dat onze inwoners fit en vitaal blijven, maar het verbindt mensen met elkaar en brengt mensen van alle leeftijden samen. Het is gezellig om samen te sporten en zo mensen te ontmoeten. Daarnaast dragen sport en cultuur bij aan de ontwikkeling van mensen en laat het hen ontdekken wat ze leuk vinden, wat bij hen past en waar ze talent voor hebben. 

Sportief en cultureel aanbod

Voor iedereen is op het gebied van sport en cultuur er wel iets dat bij hem of haar past. We laten inwoners kennis maken met het sportieve en culturele aanbod binnen de gemeente Tholen en werken hierbij samen met verenigingen, scholen, andere organisaties en inwoners. We richten ons op meerdere doelgroepen, zoals de jeugd, jongeren, 55-plussers en mensen met een beperking.

Projecten

We hebben samen met inwoners al in verschillende kernen sport- en culturele projecten opgezet. Misschien heeft u wel gehoord van Sjors Sportief en Sjors Creatief, Sportplezier, Let’s Move Around, Summergames, Elke Stap Telt en Elke Trap Telt, Uniek Sporten, Coderdojo, de pauzesport en sportclinics op het Calvijn College in Tholen en Sportdorp Sint Philipsland. Maar er liggen natuurlijk ook nog veel kansen! Iedere buurtsportcoach richt zich daarom op twee of drie kernen in de gemeente Tholen, zodat we de inwoners van een bepaalde kern goed leren kennen en u weet met welke buurtsportcoach u contact op kunt nemen als u samen wilt kijken wat er mogelijk is in uw buurt. 

Iets voor uw wijk betekenen?

Wilt u iets voor uw buurt betekenen of organiseren op het gebied van sport of cultuur? Of heeft u ideeën hoe we samen (met verenigingen, scholen, andere organisaties en/of inwoners) nog meer mensen aan het sporten kunnen krijgen? Neem dan contact met ons op via de algemene contact pagina of kies de buurtsportcoach, die het aanspreekpunt is van uw kern:

Buurtsportcoach Roseline: Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Stavenisse & Sint-Annaland

Buurtsportcoach Bo: Poortvliet, Scherpenisse & Sint-Maartensdijk

Buurtsportcoach Jurgen: Tholen & Oud-Vossemeer

 

Buurtsportcoach Roseline

Buurtsportcoach Bo

Buurtsportcoach Jurgen

Stagiair Tijn