CoderDojo

Houd jij van programmeren, games bouwen, apps ontwikkelen of websites bouwen en ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan is CoderDojo wat voor jou! Jij op Tholen organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oosterschelde elke eerste zaterdag van de maand deze gave activiteit. Locatie: de nieuwe Bieb in de Brede school in Tholen. Let op: inschrijven verplicht. CoderDojo is een wereldwijd initiatief voor kinderen die het leuk vinden om met computers te experimenteren.

Heb je nog nooit geprogrammeerd? Geen probleem, wij gaan je helpen! Maar ook als je vaker programmeert, hebben wij voldoende uitdagingen voor je. Tijdens CoderDojo werk je met scratch en ontmoet je kinderen met dezelfde interesses. Ook ouders zijn van harte welkom om samen met hun kinderen te leren programmeren. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop.

Aanmelden kan via deze link

Bij het inschrijven is het alleen nodig om een plekje te reserveren voor het kind. De begeleider hoeft niet aangemeld te worden. CoderDojo begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 12.00 uur. 

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger tijdens deze activiteit, vraag om meer informatie via jijoptholen@tholen.nl