Doelgroep Jongeren

Aanbod

Let's Move Around

Dit participatieproject is een initiatief waarbij de buursportcoach en de jongerenwerker per kern aan de slag gaan. Dit doen ze met de inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en/of instellingen om meer activiteiten te organiseren voor de doelgroep 12 tot 18 jaar.  Het gaat erom dat jongeren en verenigingen/organisaties met elkaar in contact komen door middel van sport of culturele activiteiten. Door de jongeren dit mede te laten organiseren kunnen ze ook wat voor de maatschappij betekenen. Voorbeeld hiervan zijn summergames, zaal/(straat)voetbaltoernooi, bootvissen, meidenactiviteiten. 

Zaalvoetbal Meulvliet

Elke dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur is zaalvoetballen voor jongeren van minimaal middelbare school leeftijd. De sportzaal in Meulvliet opent om 15.45uur, om 16.00 uur starten we en om 17.00 uur eindigt het voetballen. Meedoen is gratis, wel zijn schoenen die niet afgeven op de vloer verplicht.

Zaalvoetbal Haestinge

Om de week wordt er inloopzaalvoetbal georganiseerd. Dit is in de even weken op donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur in gymzaal de Haestinge, Sint-Maartensdijk. Meedoen is gratis, wel zijn schoenen die niet afgeven op de vloer verplicht!

Calvijn college

In samenwerking met deze middelbare school wordt er wekelijks pauzesport georganiseerd tijdens de grote pauze op het plein. Ook worden er jaarlijks vernieuwende sportieve en creatieve clinics aangeboden voor alle leerlingen. Het is een sociale aangelegenheid; deelnemers en jongerenwerkers/buurtsportcoaches ontmoeten elkaar, sporten met elkaar en leren elkaar beter kennen.