Scootmobieltocht Smerdiek

Scootmobieltocht

Op dinsdag 13 juni aanstaande organiseert de werkgroep Lekker in je vel in de gemeente Tholen (onderdeel van het Preventie-akkoord) een gezellig groepsuitje speciaal voor inwoners met een scootmobiel, driewieler of duofiets. Samen rijden we langs een aantal hotspots, waar we mogen kijken, proeven en doen. Dit ritje zal ongeveer 8 km zijn door en langs Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Er zal gezorgd worden voor koffie/thee en een lekkere gezonde lunch. 

We verzamelen om 9.00 u bij de Haestinge en vertrekken rond 9.30 u, we eindigen ook weer bij de Haestinge. Een eigen bijdrage voor deze activiteit is 5 euro per persoon en mag u bij de startlocatie contant betalen. 

Neemt u iemand mee die niet op een scootmobiel of driewieler komt, maar op een fiets geef dit dan even aan. 

Aanmelden voor de activiteit is verplicht. 

o    Aanmelden is alleen gelukt wanneer u na inschrijving een bevestigingsmail ontvangt. 

  • Klik op toevoegen en winkelmand tonen, vul nogmaals het e-mail adres in en klik op bestelling afronden. Enkele dagen voor de activiteit ontvangt u nog een mail met laatste info.

Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd, mocht dit een probleem zijn en u kunt hierdoor niet mee doen stuur dan even een mailtje naar jijoptholen@tholen.nl

Voor vragen over de activiteit, neem contact op met de contactpersoon die op de pagina van de activiteit vermeld staat. 

Scootmobieltocht

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
13-06-2023 09:00 tot 13:00 uur Sport- en Gemeenschapscentrum "Haestinge"
Sportlaan 2 d
Sint-Maartensdijk

Contact

Jij op Tholen & Lekker in je vel

Roseline

Downloads

Bestand downloaden