Uitleg boekje

Inleiding

Hoe werkt het Jij op Tholen sport & cultuur boekje? 

Op 18 september 2023 zijn de buurtsportcoaches de klassen in geweest om het boekje aan je uit te leggen. We vinden het belangrijk dat jullie kunnen ontdekken welke sport- of cultuuractiviteit bij jou past. Door veel te ontdekken kom je erachter wat je leuk vind en of je misschien juist wel lid wilt worden. Zit je al bij een vereniging en vind je het gewoon leuk om met andere activiteiten mee te doen? Dat kan ook gewoon met dit boekje. 

In sommige gevallen zijn we niet langs geweest en heeft je juf of meester het boekje uitgereikt en hier bij iets uitgelegd.

Lees het klassenpraatje onderaan de website goed door.

  • Je kunt het klassenpraatje bekijken. Dit is een document wat de juf of meester heeft gebruikt om jou het boekje uit te leggen. Hier staat stapsgewijs in hoe het boekje in zijn werk gaat. 

Dit boekje is tot stand gekomen door de samenwerking met verenigingen/ aanbieders op het gebied van sport/ cultuur en nog veel meer! 

Wij wensen jullie veel plezier tijdens het ontdekken van jouw activiteit! Voor vragen over de activiteiten neem je contact op met de aanbieder. Heb je algemene vragen, neem contact met ons op via de contactpagina. 

Downloads

Bestand downloaden