Vitaal Vosmeer Familiedag

17 juni: Vitaal Vosmeer Familiedag

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert Vitaal Vosmeer vanaf 13.00 uur een sportieve middag voor het hele gezin (en verenigingen) met, springkussens, straatvoetbal en een voorstelling met Juf Roos in Oud-Vossemeer. Iedereen van jong tot oud is vanaf 13.00 uur welkom op sportpark de Vossenberg Bou Kooijmanstraat 1,  Oud-Vossemeer. Inschrijven voor stratenvoetbal is gratis, verplicht en kan t/m 10 juni. 

Springkussens voor iedereen!

Zaterdag 17 juni is niet alleen een leuk middagje voor de familie, maar ook voor verenigingen in Oud-Vossemeer een leuke kans om met je leden het (sport)seizoen gezellig samen of te sluiten. Jullie doen toch ook mee? Er zullen verschillende springkussens zijn waar de jongste jeugd lekker op kan springen. Ouders kunnen gezellig een drankje in de kantine drinken. Dit gedeelte is op open inloop. Ook is er een voorstelling te zien van Dansen met Juf Roos.

 

Stratenvoetbal

Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur kan iedereen van 16 jaar en ouder meedoen met het stratenvoetbaltoernooi De dag afgesloten met een prijsuitreiking van het stratenvoetbaltoernooi. Deelnemers van 16 jaar en ouder kunnen zich opgeven voor het stratenvoetbal via leenenjo@zeelandnet.nl. 

 

We kunnen altijd extra hulp gebruiken. Wil jij als vereniging helpen op deze dag, zoals het begeleiden van activiteiten, neem dan contact op via Jolande moerlandj@zeelandnet.nl

 

Vitaal Vosmeer hoopt natuurlijk om veel inwoners te mogen verwelkomen op zaterdag 17 juni!

 

Downloads

Seizoensafsluiting